Att påsken är gul är väl en självklarhet. Massor av tussilago såg vi längs vägrenarna på vår skåneresa i helgen. Men häromdagen när jag gick en promenad på Prins Bertils stig såg jag de små vårsolarna ända nere vid stranden.
I trädgården dominerar det blå i flera nyanser.
Scilla som en matta i rosenrabatten.
Luktärter, paprika och tomater växer som planerat. Idag ska jag plantera om "fådda" blomplantor.
I fredags checkade vi in på Flädie mat och vingård. Det var vingänget som var ute tillsammans.
Mycket god mat, trevlig vinpresentation och provning, bra rum och trevligt bemötande.
Vi kom till eftermiddagskaffedags och fick en fantastisk upplevelse.
Blåbärsscones, två sorters ost, lemoncurd, kvittenmarmelad, rabarber och jordgubbskräm med gräddmjölk, valnötter och en liten god chokladkaka.
Och sen fortsatte det. Middagen bjöd på bl a vit sparris, hjort och kardemummamunk.
"Fine dining" var fjortonde dag!! Hur ska det här sluta.
Våren är onekligen här. Hurra för den!!
Ja, hurra för våren och för ett fint blogginlägg. Så härligt med blomsterfägringen och idel glada miner på vingänget. och det där med fine dining är väl inte slut för er del ännu, njut!
SvaraRadera