lördag 6 januari 2018

The same precede as every year

Jodå, de kom hit dagen före nyårsafton. ( Någon måste ju arbeta i mellandagarna ) Efter att ha suttit i bilen så där sju timmar var det en del hopp och skutt i benen på barnen. Och så fick de "kolla upp" att allting var som det skulle..... Lite fika och sen var det julklapparna som gällde.




Alla nöjda och glada över sina klappar.

Nyårsafton är en lång dag för små barn, t o m längre än långfredagen förr i världen. För att orka med ända till tolvslaget behövs lite olika aktiviteter. På förmiddagen regnade det inte så vi tog en tur till Tjuvahålan och Tylösand. Barnen älskar att hoppa och springa bland klipporna där.



Förbereda maten kunde vi också göra. Barnen tyckte att desserten verkade mest intressant.


Först två sorters sorbet och sedan vaniljglass skulle varvas i en skål och så in i frysen.



Med Monopol kan man fördriva tiden läääääänge.

Vi försökte dra ut på middagen men så var det äntligen dags för desserten!!


Glassbomb med tomtebloss. Om den var lika god som spektakulär?? Jodå den smakade riktigt bra. När klockan närmade sig midnatt klarnade vädret och vi fick se ett härligt fyrverkeri.

I förrgår åkte de hem igen men kommer tillbaka någon gång på vårkanten.

Men - vi fick annat finbesök igår. Minst 28 var de, sidensvansarna som vällde in och kalasade på våra äpplen. Både på dem i träden och på marken.




1 kommentar:

  1. Två desserter, livets och så glassbomb, vilken lyxnyårsafton ni haft! Besök av sidensvansar är inte heller fy skam, låt oss hoppas på ett fortsatt bra 2018. Kram

    SvaraRadera