onsdag 19 oktober 2011

"Han ser som en korp"

Över denna raljerande titel ligger faktiskt en hel del sanning. Som så många andra har nu Lars opererats i ena ögat för grå starr. Sammanlagt var han inne i operationsrummet tre kvart. Han fick lite förhållningsorder och frågade lite själv. Bl a undrade han om han kunde ta ett glas vi på eftermiddagen. Precis som vi alltid brukar göra det på tisdagseftermiddagarna!! Han fick ett jakande svar och talade då om att han tänkte gå på vinprovning. Och det gjorde vi. D v s jag körde dit för vädret var nog inte så bra för ett nyopererat öga, ösregn och stark blåst.

Idag på förmiddagen skulle vi så gå och hämta bilen och Lars såg tydligen mycket som han inte sett den senaste tiden. Han blundade med det ännu inte opererade ögat och utbrast: "O, så mycket löv det är!" På träden underförstått. Nog är det ett underverk.

Tack alla ni som önskat lycka till och kanske hållit en och annan tumme. Nu återstår återbesök och tid för andra ögat.

2 kommentarer:

  1. Så skönt att höra.
    Kram Gugge

    SvaraRadera
  2. Vilket härligt blogginlägg - att Lars ser som en korp! Vi har korpar som grannar i tallskogen och de är så majestätiska då de spanande glider fram över fälten. Nu tänker jag på er då jag ser dem! Så bra att allt gott väl och att Lars nu kan njuta av allt vackert naturen har att bjuda av hösten.

    SvaraRadera