måndag 26 maj 2014

Glumslövs backar

I helgen var vi i Glumslöv och hälsade på familjen Duval. De bor verkligen vackert med utsikt över Ven och Danmark. Vädret var väl sådär när vi kom ner i lördags - man blir lätt bortskämd med fint väder. Det dröjde dock inte så länge innan solen bröt fram och vi hade vårt "vanliga" fina väder.


 
 
Med kaffekorgen i bagaget åkte vi en liten bit söderut till "Lill-Olas strand". Vi hittade en plats i lä och kunde verkligen njuta av kaffe och vacker utsikt. Jeansen åkte av Astrid och hon badade så långt det gick. Ca 18 grader var det i vattnet. Givetvis hade familjen badat flera dagar tidigare. Jo skönt, hävdade Elliot.
 
Här har vi också framtidens Mästarnas mästare. Träningsplatsen i närheten gick bara inte att passera utan att testa lite gränser.
 

 

 
 
På hemvägen var Lars och jag bara tvugna att stanna en stund och njuta Glumslövs backar. Säkert ett av de vackraste ställen på jorden. Tyvärr hade vi  motljus så man får bara tänka sig Ven och Danmark i bakgrunden.
 

 
 
Med altanen i söder blev det förstås grillning och utesittning. Gick det för myggen, frågade Sara när jag pratade med henne dagen efter. Vad är mygg i denna delen av landet? P g a värmen och en hel del regn har detta blivit en plåga hos dem.
 




 
 
Astrid har spelat klarinett detta läsåret.  Nu visade hon prov på vad hon lärt sig senast. Lite jazziga toner blev det minsann.

2 kommentarer:

  1. Varför fick vi inte se när du tränade?
    Gugge

    SvaraRadera
  2. Lite svårt att ta en "selfi"? eftersom jag var tvungen att hålla med båda händerna!!

    SvaraRadera