söndag 26 april 2020

Hänt i veckan


Camilla, vår kära granne som handlar "småsaker" åt oss har en stående beställning på jäst. Jäst har varit restnoterat på vår lista från ICA sen vi började handla online. Tänk vilken rikedom, fyra paket jäst!!!! Bara att sätta igång och baka.



Här blev det "franskbröd" till fm kaffet.


Veckan har bjudit på riktigt fint väder och suget efter sociala kontakter ökar. Här har vi kaffedrickning från egen kaffekorg med Agneta och Bosse.

Häromdagen sa Lars när vi drack kaffe ute: Jag undrar om det inte skulle kunna gå att spela Mahjong i trädgården. Efter lite funderande kom vi fram till att, visst skulle det kunna gå. 


Helgarderade!!!

Några utflykter har det också blivit i veckan. Särdal är ett ställe vi alltid besöker på våren. Då är det triften som lockar. Lite tidiga var vi i år. 



De var nästan kav lugnt så vi satt en god stund och njöt av utsikt i form av fåglar och segelbåtar.








Lätt att glömma räligt virus för en stund.

Igår letade vi oss fram till ett för oss nytt ställe. Grevie backar!


På långt håll såg man bara vanliga kullar så vi var tvungna att ringa vännen Pelle och fråga var. Ni kan inte missa dem blev svaret. 



Egentligen var det nyutslagna bokar vi var ute efter. De hade börjat, men om en vecka.......








1 kommentar:

  1. Jag undrar vad som sker med all jäst i Halmstad? Tror knappast att alla är lika duktiga bagare som du, kanske sitter nån på ett jättelager ”bra att ha om...”.
    Ni har mycket vackert i ert närområde men visst kan Skåne också leverera, Grevie backar med sina sippor är underbart en vårdag. Kram

    SvaraRadera