fredag 31 oktober 2014

Filial till Jultomtens verkstad

Denna veckan har alla skolbarn höstlov. Glumslövbarnen har varit hos oss ett par dagar. De är nu så stora att de sysselsätter sig ganska bra själva men vi ville ändå bjuda på något. Barnen är glada för att pyssla så vi gjorde det enkelt för oss och tog en tur till Panduro och inhandlade prefabricerat pyssel. Det blev populärt!



Här gör Elliot diskdukar som ju är bra julklappar att skicka till farmödrarna i Kanada.



Astrid gör änglar som blev så fina att hon ville behålla dem själv men beslutade att ge dem till den egna familjen så hamnade de ju ändå hos henne.



Så bra det är att ha en storasyster som kan hjälpa när det krånglar till sig. Elliot gör en bock i filt som ska fyllas med "fnudder". Finast på bocken var pinglan som skulle sitta runt halsen. Den blev så fin att den inte blev någon julklapp alls.......



Vi fick leta fram julklappspapper, snören och etiketter.

Med sig hem hade barnen ett "hemlig" påse med årets första julklappar.

Lite tidigt kanske att föra in julen redan i oktober..... För ungefär en månad sedan fick Lars och jag ett brev innehållande två långa önskelistor från barnen. Många av önskningar har vi inte en susning om vad det är!

2 kommentarer:

  1. På norra Öland är det julmässa nu i dagarna så visst står julen och bankar på. Vi sparar oss lite och njuter av fina höstdagar. Strax kommer Ingrid och Mia och vi ska äta trattkantarellsoppa även om jag läste någonstans att lutfisk var aktuell just de här dagarna...
    Allhelgonakram på er!

    SvaraRadera
  2. Ja du, det är med önskelista känner vi igen. Det är enklare när det står "sidan 137 i Teknikmagasinet, längst ner till vänster" som förklaring.

    SvaraRadera