söndag 6 september 2020

Slut på badsäsongen?

 I tisdags började höstmånaden september. Men det var en strålande dag med riktigt fint väder.


Vi tog en promenad i Tylösand. Jo då där fanns några badare. Såg väldigt coronaanpassat ut. Och så kan man jämföra med de varma dagarna i somras när där lär ha funnits upp emot 45000 badgäster. Vi pratade med några damer ( gamla elever till Lars. Tog realen i mitten av -60 talet!) De tyckte att det var uppfriskande. Dock talades inte om någon vattentemperatur.


Det är härliga vyer man erbjuds på en promenad just kring Tylösand.

Sämre med badandet var det i Olofsbo. Lördagens utflykt gick dit. Vi har aldrig varit där förut och var lite nyfikna. Det blåste småspik. Vi var de enda som gick vid stranden. Jag vågade inte ta upp kameran men risk för att få sand i den. Sand mellan  tänderna hade jag hela eftermiddagen.

Vi körde lite söderut och fick Morups fyr i blickfång. Kanske blev bilden lite suddig för det var svårt att hålla kameran stilla i blåsten.


Nu önskar vi oss några fina höstdagar med hög, klar luft, lämpade för utflykter och trädgårdering.

1 kommentar:

  1. Vilken tur att stranden och havet kan nyttjas till annat än bara bad! Trots sand i tändernarisk är ju stranden ett utmärkt promendställe. Ikväll har jag eldat brasa och ute över sjön lyser månen halv och vacker, det blir nog en kall natt och i morgon en frisk fin höstdag.

    SvaraRadera