fredag 8 januari 2021

Härligt med lite snö

 Ja det gläder ett mormorshjärta att se barnen i "ICA-backen". Innan vi hade kommit ur sängen igår var de första ekipagen på plats. Men de fyra cm snö slets upp ganska fort. Vid lunchtid var det inte inte mycket att åka på. 


Men i morse innan solen gått upp var de första entusiasterna på plats. I natt fylldes det på med några cm snö till och nu, medan jag tittar på skidskytte, är det trångt i backen.  

Det märks att det har blivit ljusare och den svaga solen gör nytta. Men det innebär att dammtussarna syns mer, inte bara i hörnen. Lite extra städning fick det bli idag.


Pussel, korsord, stickning och vävning roar vi oss med och så får det bli en liten promenad. Vi har bytt pussel med grannarna och så har Gugge lovat att låna ut. Ganska mycket TV blir det och vi gillar skidskytte och längdåkning. ( främst damerna )



1 kommentar:

  1. Allt ni sysslar med låter trevligt, allt utom det där med dammtussar...nödvändigt, jag vet. Jag sitter också och hejar (högljutt) på skidåkarna, de är verkligen duktiga! Nu blir det en jobbig dag för oss imorgon, hur ska touren sluta?

    SvaraRadera