tisdag 2 mars 2021

Dimma, dimma

 Ja, det är väl så det är på västkusten. Havet gör att det drar in dimma och vi kan avundas resten av landet deras vackra väder. 

I lördags var vi i Lagan och hälsade på Lars syster som fyllde år. Hon har nu flyttat från Bolmsö till ett äldreboende. Bäst av allt är att hon tycker att hon har det så bra. En liten altan utanför rummet och där kunde vi sitta i sol och värme. 12 grader var det. Så härligt. Sen eftermiddag körde vi hemåt och jag trodde nästan att det var fel på biltermometern. Temperaturen sjönk radikalt. Väl hemma hade tempen sjunkit till 1 grad. Och i flera dagar har vi dragits med kall dimma.


Vi har kommit in i mars månad och då börjar det klia i odlarfingrarna. Paprika och rotselleri har förodlats och kommit upp och i går planterades pelargoner om. Trevligt att få lite grönt på fönsterbrädorna. 




I väntan på trädgårderingsväder ser vi på duktiga kvinnliga skidåkare och då går det bra att sticka lite under tiden. Bohuskofta nummer 2 är klar.


Mitt nya projekt har fört mig över gränsen - till Norge. En norsk tröja ska det bli efter norskt mönster. Roligt!



1 kommentar:

  1. Wow, koftan är bara såå fin. Du är verkligen mästare på att sticka! Men att välja ett norskt mönster i dessa VM-tider, hmm? Fast snyggt är det...

    SvaraRadera