tisdag 15 januari 2013

Vinter i hela landet



 

Idag när vi vaknade upp kunde vi konstatera att nu är det vinter i hela landet. Även i Halland. Igår meddelade meterologen på TV att det var snö i hela landet utom på västkusten. Visst är det lite jobbigt med snöskottning och lite ängsligt att ta sig ut med bilen men jämfört med det regnväder vi haft den senaste tiden så känns det friskt med några minusgrader och ljust med snön. -   Men så hör man om den förfärliga olyckan utanför Östra - Ljungby och då får man genast en annan syn på snön....

Nästan varje dag går vi en bit på Prins Bertils stig som går alldeles utmed havet. Det är förstås samma vy alltid men med lite variationer beroende på båtar, fåglar och hur havet ser ut. Idag var det förstås vackert.


 
Ofta händer något spännande i hamnen.






Vem kan tro att vi ska bada här om några månader?



Lapporten.

Jag har fortfarande problem med överföringen av bilder. Som om inte det var tillräckligt så har min kamera börjat krångla. Det är en Canon Ixus 75. Tar gärna emot tips på en bra kompakt kamera. En sån man kan ha med i fickan alltså.

1 kommentar:

  1. Rejält påpälsad, dock utan tåvärmare, blev det en härlig tur i vårt snövita landskap. Visst känns livet mycket lättare när solen skiner och man inte behöver kana runt med bilen på hala vägar. Nu vill vi gärna ha det så här ett tag framöver - lagom kyla och ingen mer snö!

    SvaraRadera