söndag 16 februari 2014

Vilken helg! och radioreferat är underskattade

 
 
Vi har inte TV-kanalerna som visar OS så det blir till att lyssna på radio. Vi har båda längdskidåkning som lite favorit så kl 11 de senaste förmiddagarna är kaffet nybryggt och vi placerar oss en trappa upp i sköna fåtöljerna och så på med radion. Eftersom vi "känner" skidåkarna sen tidigare är det inte svårt att göra sig en bild av loppen. Dessutom är reportrarna så bra. Oftast är det lätt att höra vad de pratar om - utom igår när Kalla tog guld. Vilket liv det blev! Och det är minst lika nervöst att höra radio som att se tävlingarna på TV. Jag stickar så att det glöder. Nu är det roligt att vara svensk - Vilka ungdomar. Stort grattis till er alla.
 
 
 

Ja, nu är de här! Vårens första budbärare - snödropparna finns i vår trädgård men hos grannen hittade jag massor av vintergäck.



 Tänk att man blir lika lycklig varje år. Kanske ännu mer nu, när man har tid att upptäcka varje liten förändring i trädgården.


 
 
Forsythia tog jag in för en vecka sedan. Kvistarna börjar redan bli gula. De längtar väl också.
 



Vi har haft riktigt blåsigt och ibland också regnigt och häromdagen fick vi flera centimeter snö. Igåt uppenbarade sig dessa båda regnbågar. Och då sken förstås solen.

1 kommentar:

  1. Guldregn och våren på väg - visst njuter vi i fulla drag!

    SvaraRadera