fredag 22 december 2017

God jul

Nu har vi ett riktigt fint köksgolv igen. Härligt! Juldofterna har ersatt byggdammslukten. Det har blivit några sorters kakor, lite julgodis och idag har skinkan bakats i ugnen. Allt medan julmusiken ljuder. Försöker varje år spela igenom alla 43!! cd skivorna med julmusik. Nej det gör jag faktiskt inte för alla är inte så bra tycker jag.
Vi, tillsammans med många andra halläningar var i Mostorps gårdsbutik och hämtade vår beställda skinka.


Det är ett ställe vi inte vill vara utan.

Igår på årets kortaste dag sken solen en stund på förmiddagen. Jag passade på att ta en titt i trädgården. En julrospresent från i fjol blommar så fint.


Kål ska tydligen frysa innan den blir riktigt bra och lite frost har vi haft. Grönkålen ser fin ut och några små huvuden av brysselkål kan vi säkert skörda.



Julklappshögarna börjar ta form. Som vanligt får alla minst en bok.


Jodå, en bok handlar om Japan. Den är till Elliot som ska åka dit i augusti på CISV läger. Ett önskemål från hans sida var just en bok om Japan.

Alla kvinnliga julklappsfirare hos oss får minst en kasse, väska. Ska nog hinna med att virka färdigt min fjortonde och sy en väska till av rabarberdraperiet som har gjort sitt som just draperi.


Några raggsockar blir det också alltid.



God Jul och Gott Nytt År

1 kommentar:

  1. Vi har hittat vår öländska Mostorps gård och det är Rosas handel i Löttorp. Dit måste ni åka, bara doften innanför dörrarna är värd ett besök.

    Här doftar också jul och tomtarna är på plats, imorgon kommer folket norrifrån och det ser vi fram emot.

    GOD JUL TILL ER BÅDA och en extra julkram till söstra mi.

    SvaraRadera