torsdag 3 januari 2019

jul och nyår

Nu är den över för i år, julen, nyår också för den delen. Vi har förutom ruskig blåst några dagar också haft solig dagar med hög luft. Som gjorda för promenader.

Julen i år blev annorlunda. Susanne valde att fira jul med Fredrik, barnen var hos Fred och Lars och jag firade julen på tu man hand. Vi hade det riktigt bra.

Den 28:e skulle vi i alla fall fira jul med Duvalarna: med tomte, julklappar och julmat. Det var väl bara Kalle som inte ville ställa upp...… men vi hade en trevlig kväll i alla fall.


Astrid hade fullt sjå med att göra klart sista juklappen!!! Känner igen mig så. Det kunde t o m hända att jag gav bort saker som inte var färdiga.


Elliot var självvald tomte och agerade förträffligt.

Dagen efter vår julafton i Glumslöv kom Sara med familj för att fira nyår. Det gick minsann undan. 


Här planerar Sara och Signe sitt ansvarsområde av nyårsaftons middag. Desserten. Den blev väldigt lyckad enligt Signe....

Inför förra julen köpte Lars och jag ett pussel genom barnens Jultidningskatalog. Pusslet levererades till förra nyår och det har legat i förrådet sedan dess. På julafton kom det fram, alla tusen bitarna.Vi la några bitar då och några då men när Bergströmmarna kom var det fortfarande mycket kvar. Särskilt Oskar gick in med liv och lust för pusslandet. Vidar och Lars var också tämligen aktiva.



På nyårsafton ganska sent deltog vi alla. Då såg alla bitar likadana ut! Beige och med något varierande former. Kl 23.40 lades den sista biten! 


1 kommentar:

  1. Den vita julen och nyår är slut även på ostkanten, stormen har bedarrat och man vågar sig ut i den kyliga soliga vardagen.
    Trevligt fortsatt helgfirande tillönskas er alla!

    SvaraRadera