måndag 11 juni 2012

Test av ny lekplats

I år har jag haft en student att uppvakta. Riktigt roligt! Men visst är det märkligt, vi har väntat på regn för trädgårdsodlingarnas skull och så kommer det 14 mm mellan kl 14 och 19, studentdagen! Av de senaste sju studenterna som jag uppvaktat har sex av dem mottagit sina gratulanter i ösregn. Studenterna verkar inte beröras så mycket av vädret. De är lika lyckliga ändå. Det är väl mera föräldrar som arrangerar lite fest hemma och kanske i trädgården som får ta till plan B.
Traditionsenligt fick fredagens student en kransekake.

Särskilt roligt var det i år då studentens syster och pojkvän arbetar i Norge inom restaurangbranschen. Jodå, de hade smakat originalet. Kanske var det lite hårdare.... Pojkvännen har jag haft som elev så det blev en trevlig pratstund med honom.

Vi har haft barnbarn här i helgen. Vad passade bättre än att besöka den nyinvigda lekplatsen, Tallvik. Där var många barn. Likt småfåglar är de inte stilla och därför svåra att räkna men uppskattningsvis var där 25 barn och så deras föräldrar förstås. Enligt Astrid och Elliot var kanske själva lekplatsen mer avsedd för yngre barn men hinderbanan vid sidan om blev en klar utmaning.




Med så många barn på lekplasen blev det förstås en del väntan så efter en timma var våra barn nöjda och vi tog vägen om affären. Det var lördag och trots besöket hos Riccardo tidigare under dagen blev det tolv bitar lödagsgodis var. Veckans ranson av sötsaker??? Inte så inte. Astrid var på kalas på Busfabriken och kom hem med en jättegodispåse.

1 kommentar:

  1. Ah vilken fin studentpresent - den gjorde sakert succe darhemma och hade blivit en dundersucce har pa matmassan pa UBCfarm i Vancouver.

    Idag skiner solen sa nu hoppas vi pa lite sommar. Jag mar, trots avsaknad av varme, som en prinsessa och njuter av att vara med var yngsta dotter!!

    SvaraRadera