tisdag 26 november 2013

Dags att förbereda för adventering

Minus 6 grader och strålande sol när jag kör till min gympa. Foten är nästan bra och svullnaden har gått ner. Härligt!! Tänker på vännen Bitte med ny knäled för två månader sedan. Fortfarande går hon med hjälp av två kryckor. Vad är väl då en stukning av foten.

Lars håller på att städa ur uterummet, klippa vinet och förbereda för granen som får stå där innan den kommer in. Två stora talrikar med vindruvor som gömt sig bland bladen kom han in med. O, så söta och goda.

I söndags var vi i kyrkan och lyssnade på Förklädd Gud. Så härligt!! Under en period i livet - för många år sedan, lyssnade jag mycket på den skivan. Märkte att texten fortfarande sitter kvar.



En gång är ingen gång och två gånger är en tradition, tycker vi så det blev hummerkalas i år igen hos Lundbergs. Det känns så lyxigt att njuta av dessa goda djur. Om det blev mahjong också? Givetvis!




Vi hann vara hemma ett par timmar innan det var dags för nästa kalas. Erik, vårt yngsta fadderbarn fyllde 9 år. Eriks mamma är fena på goda tårtor. Alla Jonssöner är glada i tårta, också gammelmorbrorn, så det var tur att den var stor. Jättegod var den naturligtvis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar