tisdag 15 juli 2014

Dalhalla

Ja, vid nyår kom Dalhalla och Malena Ernman på tal. Vi var också då uppe hos Sara. Flera av oss hade denna önskan - så - väl hemma beställdes några av de sista biljetterna. Då visste vi inte att det skulle bli en dag två också.

Ja, det var en magisk upplevelse! Tillsammans med 4193 andra satt vi i denna amfiliknande teater. Riktig högsommarvärme var det men nere i "salongen" var det skugga och svalare.



Programmet var blandat men inleddes med klassiska verk av Puccini, Händel, Vivaldi. Vacker musik gör mig mycket känslosam. Förutom "pytteskinn" kände jag hur tårarna började trilla. Vill det sig riktigt illa börjar jag hulka också men det klarade sig. Programmet fortsatte med en annan favorit, visa från Utanmyra, ballader och också lite komiska inslag. Nisse Landgren och hans röda trombon bidrog också till föreställningens magi.


 
 
Den uppmärksamme ser att Malena har sparkat av sig skorna. Nej, den sången var inte med men hon förberedde sig för finalen...........
 

 
 
.............. det traditionella badet och efter det blev det många extranummer. Med buss i den ljusa sommarnatten som också lystes upp av en fantastisk måne, åkte vi tillbaka till Tällberg där vi bodde.
 









2 kommentarer:

  1. Somliga flyger och far, andra blir vid sin läst - med andra ord avundsjuk så nu har vi bestämt att nästa år så ska vi resa dit. Tack för det, det måste ha varit en magisk upplevelse. Kram

    SvaraRadera
  2. Sommaren -66 tillbringade jag i Tällberg som hotellstäderska. En sommar man minns!
    Gugge

    SvaraRadera