tisdag 15 juli 2014

Stilstudier i fotboll

Nu har vi varit uppe hos Sara igen!!! Som vi far och flyger! Denna resa planerades faktiskt redan vid nyår.... Till detta återkommer jag senare annars blir inlägget på tok för långt.

Att det varit fotbollsVM har väl inte undgått många. Trots att Sverige inte inte deltog blev det ett VM att minnas. - Vuxna? karlar som bits, stackars Brasilien som blev fullständigt utklassat.....

Vår käre lille Vidar har varit lite intresserad men inte alls velat spela fotboll. Aldrig. Det är lite svårt i skolan att inte bry sig om bollar alls så mamma Sara försöker peppa.

Första kvällen vi var där åkte bollen fram. (Man kan nog säga att pappa Oskar är extremt intresserad.). Och plötsligt och helt utan press var matchen igång. Alla var med.


 

 



 
 
Särskilt mamma Sara känner sig så stolt över sonen. Vi ändra gläds också.
 



Så här såg det ut kl 21 i söndags.

1 kommentar:

  1. Vilka talanger i familjen - har Pia Sundhage hört av sig till Sara och har föräldrarna bestämt till vilken klubb de ska "sälja" sin son?
    Vi var tre som satt klistrade framför vår tv i söndagskväll och visst var det bästa laget som vann även om jag hoppades på Argentina.
    Nu är det syltkokning som gäller, kladdigt men roligt - jag känner mig sååå duktig...

    SvaraRadera